Over SMOVE

SMOVE is onderdeel van de Arion Group, een bedrijf dat bekend staat om haar innovatieve aan- en uittrekhulpen voor elastische kousen (The Slide Solution) en producten voor wassen zonder water (Swash). SMOVE levert The Slide Solution en Swash producten aan Nederlandse retailers en groothandels.

Bovendien is SMOVE de Nederlandse distributeur van CEP ‘the intelligent sportswear’. CEP compressiekousen verbeteren de doorbloeding en geven stabiliteit aan je beenspieren. De compressiekleding wordt ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland door CEP Sports, de sportdivisie van het bedrijf medi. CEP staat garant voor sneller herstel, blessure preventie en extra energie voor recreatieve sporters en topatleten. SMOVE levert CEP aan de Nederlandse sport retailers en topsporters.

Naast CEP is SMOVE ook distributeur van ITEM m6. Dit is een compleet nieuw concept op het gebied van beenmode en shapewear dat is ontwikkeld door de Duitse high-tech fabrikant medi. Dit is een van ‘s werelds meest toonaangevende namen op het gebied van medische compressiekousen. Het geheim achter ITEM m6 is de exact gedefinieerde compressiekenmerken van de producten. Het speciaal ontwikkelde high-tech form-fit garen past zich perfect aan de vorm van het lichaam aan, terwijl de compressie de bloedcirculatie stimuleert om een extra energieboost te geven. Of het nu beenmode of shapewear is, het verschil zal onmiddellijk opgemerkt worden bij het dragen van de producten. Voor de eerste  keer kan het wat ongewoon aanvoelen maar al snel zal het unieke, vitaliserende effect gevoeld worden.

 

 

 

 

 

 

 

SMOVE B.V.
Gewandeweg 17
6161 DJ Geleen

Tel. 0800 - 999 6666
info@smovement.nl

Logo

Copyright © 1998 - 2017 Smovement